2011. július 21., csütörtök

Lemondanál 250 forintról, egy átlagos csoki áráról óriásaink javára?

Folyamatosan próbáljuk törleszteni állatorvosi költségeinket, fizetni a panziós, élelmezési és egyéb költségeinket, sajnos mégis maradnak tartozásaink, melyeket előbb-utóbb mindenképp fizetnünk kell.

Igyekszünk... erőnkön felül próbálunk teljesíteni, áldozatokat hozunk. De az 1 % felajánlásokból felajánlott pénzek megérkezéséig még sajnos nagyon sok időt kell átvészelnünk. Ez segítség nélkül nem megy. Szükségünk van a TI - dograjongók, dogkedvelők vagy akár csak kutyabarátok - segítségére, hogy folytathassuk munkánkat és továbbra is segíteni tudjunk a rászoruló kutyákon.

Ha mindenki, aki kedveli a fajtát, aki szimpátiát érez a bajba jutott óriások iránt, akár csak egy tábla csoki árát elküldi nekünk, abból talán sikerülhetne kifizetni az eddig felhalmozott tartozásainkat... együtt sikerülhetne. Nélkületek viszont nem fog menni :(

Az adományokat a Futrinka Egyesület K&H Banknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számláján tudjuk fogadni. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel: DOG 'tábla csoki'. Akinek problémát okoz a banki utalás, annak kérésre tudunk postai "sárga csekket" küldeni. Ehhez kérnénk szépen, hogy küldjetek e-mailt a nemetdogsos@gmail.com címre, melyben megadjátok nevetek és postai címetek. Köszönjük!

Június 28-i segítségkérésünk óta szerencsére tudtunk törleszteni az állatorvosi rendelőben, amit nagyon szépen köszönünk! De sajnos azóta gyűlt is további orvosi költség, hiszen a gondozásunkban lévő kutyákat el kell látnunk, illetve vannak újonnan érkezettek is.

A beérkezett adományokról és az állatorvosi számlák törlesztéséről szeretnénk rendszeresen tájékoztatni benneteket, hogy lássátok, nem csak kérünk, illetve lássátok, hogy ténylegesen mire kérünk...

2011.07.21.


Köszönjük azoknak, akik eddig sok tábla csokiról lemondtak a javunkra:


S. Ferenc Alex, N. Réka, B. László, B. Ottília, V. Klára, Sz. Edit Katalin, K. Diána, B. Viola, P. Renáta, N. Anikó


2011. augusztus 09.

A bejegyzés közzététele óta jó pár tábla csokiról mondtatok le óriásaink javára.

Köszönet M. Lászlónak, V. Klárának, L. Viktóriának, Sz. Edit Katalinnak, J. Annának, K. Diánának és B. Violának!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése