2011. november 21., hétfő

Támogass minket és mi megajándékozunk!

Sokat gondolkoztunk, hogy mivel tudnánk megköszönni támogatóink, adományozóink segítségét. Mindenképpen egyedi és limitált ajándékot szerettünk volna adni.

És végre megszületett az ötlet, a régen várt meglepetés: elkészültek a német dog fajtamentés új pólói!!!

A pólók korlátozott számban készültek, de még van belőlük bőven! Támogasd munkánkat legalább 3.000 Ft-tal, és egy általad választott méretű pólót adunk ajándékba!

A befolyt támogatást teljes mértékben az egyesület által mentett német dogok ellátására fordítjuk (állatorvosi költségek, élelem, elszállásolás, stb.)
A német dogos pólók mellett pedig idén újra elkészült a Futrinka Támogatói Határidőnapló!


Tavalyi év sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, idén is elkészítjük a Futrinka Egyesület határidőnaplóját! A napló idei igényes megjelenése Vitéz Petra munkáját dícséri, a naplóban szereplő képeket tagjaink, önkénteseink készítették. Külön köszönettel tartozunk még Wieden Krisztának, aki idejét, energiáját nem kímélve dolgozott azon, hogy a határidőnaplónkat ismét büszkén bocsáthassuk a nagyközönség elé.

Ezt a határidőnaplót adjuk támogatónk mellett azoknak is, akiknek szeretnénk megköszönni egész éves odafigyelést, belföldi és külföldi partnereinknek, állatorvosainknak, dizájn-munkákban segítőinknek. Viszonylag sok embernek és csak remélni tudjuk, hogy ők legalább annyira örülnek neki, mint amilyen szeretettel és odafigyeléssel mi készítettük.

Néhány támogatónk is hozzájuthat ajándékként, de csak a készlet erejéig tudjuk adni, kereskedelmi forgalomban nem kapható, s a elfogy, nem gyátrjuk után, mert arra már nincs keretünk. Én már biztosan nem maradok le. És ti?

Hogy hogyan juthattok hozzá ajándékainkhoz, honlapjainkon minden részletet megtaláltok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése